לגבי מגבות אולי מזוהמות...

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

24/09/2023 | 11:01 | מאת: אנונימית

שלום דוקטור אפריים מה שלומך רציתי לשאול אותך שאלה ישלי אחיינית בת 4 שהיא מאוד אוהבת את הכלבים ישלי גם עכברים בבית לצערי ותמיד שהיא באה היא מלטפת אותם הבעיה היא בגלל שהיא ילדה היא מלטפת את הכלבה גם בבטן והיא מעבירה את היד שהיא מלטפת אותם וזה נוגע גם באיבר מין כי היא מלטפת אותה באיזור הבטן ואמרתי לה שעדיף שתלטף אותה בראש בגלל חיידקים ובגלל שיש לילדים נטייה לגעת בכל דבר היא באה אליי לחדר ונגעה לי במגבת תלויה אצלי ממש נגעה בה עם היד שלה כמו שיפשוף כזה ואמרתי טוב אני אכבס אותה לאחר מכן בגלל שלקחתי אותה לקניות שכחתי ופשוט שכחתי לכבס אותנ בידיוק שטפתי ידיים כמה פעמים וניגבתי ידיים באותה מגבת התחלתי לבכות כי שכחתי וזה עשה לי חלחלה ואז נגעתי בערימת מגבות נקיות שהיו לי בחדר לאחר כביסה ובבגדים בלי לשטןף ידיים לאחר שניגבתי באותה מגבת מזוהמת והחלפתי מגבת האם זה סביר שחיידקים במגבת ההיא שניגבתי בה ואז נגעתי בבגדים נקיים ובמגבות החיידקים האלה יעברו? מה הסיכוי לכל מה שקרה כאן אני כן חרדתית וסטרילית ואני גרה פה בגלל המשפחה אבל אני לא הכי אוהבת כלבים...

שלום אנונימית, הסיכוי לא נראה לי גבוה. הרבה בריאות אפי

25/09/2023 | 22:11 | מאת: אנונימית

אני ממש מודה לך ובנוגע לעניין עם מגבת מזוהמת בגלל שאחיינית הקטנה שלי נגעה בבטן של הכלבה ובאיבר מינה כשהיא ליטפה ונגעה לי במגבת והתנגבתי בה והיה מגע מיני עם הבן זוג בגלל שניגבתי עם המגבת והוא נישק לי את איזור הרגליים והירכיים גם יכול להיות הדבקה? כפי שאמרתי השתמשתי באותו מגבת כמה פעמים כי שכחתי ולאחר מכן החלפתי בשעות הערב

שלום אנונימית, הסיכוי לא נראה לי גבוה. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות