הומלסיות "בקבוצת סיכון" למחלת hiv

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

23/09/2023 | 16:55 | מאת: גבר חושש

שלום ד"ר הלפרין אני מסתובב הרבה באיסור דרום ת"א יוצא לי לראות או לפגוש כל מיני נשים הומלסיות או כאלה שניראות לי "נקמוניות" או כאלה שעוסקת בזנות רחוב. אני מדגיש שאין לי כל מגע עם נשים כאלה חוץ ממיפגשים אקרעים ברחוב (למשל בחורה מבקשת ממני כסף או נדבה). האם להערכתך נשים כאלו נמצאות "בקבוצת סיכון" להידבקות במחלות כגון hiv או צהבת? האם אתנה ממליץ בכל זאת "לשמור מרחק" על מנת לצמצם סיכון להידבק במחלה זיהומית?(יש לי חשש ממזרקים) תודה על תשובתך

שלום גבר חושש, 1. כל מי שמזריק סמים בצוותא נמצא בסיכון להדבקה ב- HIV וב'הפטיטיס'. 2. במהלך חיי היום-יום, אני לא שומר מרחק מאנשים החולים ב- HIV ו'בהפטיטיס'. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות