ממש בחרדה ובחשש גדול

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

20/09/2023 | 04:51 | מאת: מאוד לחוצה

בני חלה בקורונה בדיקה חיןבית חלשה מספר ימי תסמינים, בדיקה שלילית חזר לשגרה. אני בת 43 בלי מחלות רקע עם תסמינים קלים בדיקה ביתית קו חלש ביום ראשון בערב-מאז יומיים וחצי חום נמןך, שיעול,ליחה ירוקה כאבי שרירים. ביצעתי בדיקה ביתית חוזרת ןהקו בבדיקה התחזק משמעותית לעומת לפני שלושה ימים. 1.מה זה אומר?? האם אני מסתבכת עם המחלה והיא הולכת ומחמירה??? 2. יש לי ליחה ירוקה-האם זה אומר שיש לי דלקת ריאןת??? מאוד חוששת מלי

שלום מלי, חום נמוך, שיעול, ליחה ירוקה וכאב שרירים אצל חולי 'קורונה' לא בהכרח מעידים על מחלקה קשה או על דלקת ריאות חיידקית. יחד עם זאת, אם מצבך לא משתפר או מחמיר מומלצת בדיקת רופא/ה. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות