דוקטור אפריים ישלי שאלה מאוד חשובה

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

12/09/2023 | 21:39 | מאת: אנונימית

1. האם לכלבים יש מחלות מין? יש לנו כלבים ועכברים לאחת הכלבות שלי יש דלקת באיבר ופצעים אז אחותי מרחה לה משחה שם היא ממש נגעה לה באיבר כן זה מגעיל בלי כפפות אבל היא הייתה צריכה למרוח כדי לטפל בה הבעיה היא שיש לנו עכברים גם ואני מפחדת ממחלות זיהומיות במיוחד שזה איבר מין אולי יש שאריות צואה שתן דם לא יודעת מפחיד.. ואחותי והמשפחה שלי לא אנשים בידיוק המקפידים על שטיפת ידיים היא נגעה לאמא שלי בטלפון ואמא שלי נגעה באצבעות שלה והביאה לי לאכול והיא לא שטפה ידיים אמא שלי היא טענה שכן אבל לא שראיתי מה הסיכוי במקרה המתואר לקבל מחלה מסוכנת?

12/09/2023 | 21:40 | מאת: אנונימית

היא ממש מרחה לה על האיבר.. אז זה ממש במגע ואני חוששת מהעניין השאלה אם זה סביר כי היא נגעה לאמא שלי בטלפון ואמא שלי נגעה לה באצבעות השאלה אם המקרה סביר להעברה..

12/09/2023 | 22:20 | מאת: אנונימית

זה לחמניה אז השאלה אם זה כן יכול לעבור אם היא ממש נגעה לה באיבר כי היא מרחה לה אז מה ניתן לעשות

שלום אנונימית, קשה לי להעריך את סיכויי ההדבקה במחלה זיהומית כלשהי במהלך האירוע המתואר בשאלתך. הרבה בריאות אפי

13/09/2023 | 08:56 | מאת: אנונימית

אהה הבנתי תודה רבה דןקטור אבל אם נניח ואחותי נגעה ונגעה לאמא שלי בטלפון ואמא שלי נגעה לה באצבעןת אחרי שלקחה את הטלפון האם הסיכוי ממש גבוה?

13/09/2023 | 09:01 | מאת: אנונימית

ואז אמא שלי הביאה לי את האוכל אולי בגלל שאמא שלי זה לא המגע הישיר אז הסיכוי טיפה יורד?

הבה נקווה שלא קרה שום דבר

מנהל פורום מחלות זיהומיות