כלבת מכלבה שלי שמשכה אוצי

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

11/09/2023 | 17:17 | מאת: רון

מה קורה דוקטור הכלבה שלי שאצלי כבר 10 שנים בערך נשכה אותי לפני שבועיים והיא לא מחוסנת לכלבת לא ירד לי דם ולא ניהיה פצע רק קצת אדום אני גר בתל אביב ורציתי לדעת אם אחרי שבועיים שהכלבה מתנהגת רגיל כמו כל הזמן יש ממה לפחד לפני שנה חתול תקף אותה ולא קרה לה שום דבר חוץ מזה בחיים לא נשכו אותה או משהו אם תוכל להגיד לי אם אני צריך לעשות חיסון או להיות רגוע כי הבנתי שאחרי 10 ימים אם היא לא מתה היא לא יכולה להעביר לי כלבת תודה

שלום רון, מה שאתה צריך לעשות זה להתקשר ללשכת הבריאות המחוזית בת"א ולהתייעץ אם הרופא/ה שם בנושא. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות