Klebsiella pneumonia

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

09/09/2023 | 17:50 | מאת: פזית

שלום, אני עומדת לארח בחורה שמקבלת בימים אלה טיפול נגד הבקטריהלאחר שיעול קשה וחום . שאלתי היא האם אני בסכנת הדבקה ? במידה וכן ,מתי ניתן להיות איתה במגע? שאלה נוספת,הבנתי שהבקטריה מצויה במערכת העיכול ואינה מסכנת אנשים בריאים ,הבחורה בריאה מלבד בעית לחץ דם מטופל. אם כך כיצד התפרצה המחלה ?

שלום פזית, 1. אני מניח שלבחורה המתוארת בשאלתך יש דלקת ריאות. 2. אם הטיפול שהיא מקבלת מתאים לחיידק שגרם לה לדלקת הריאות, והיא מקבלת אותו מספיק זמן- אז סביר שהיא כבר לא מדבקת. 3. אינני יודע מדוע הבחורה הנ"ל פיתחה את הזיהום שלה. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות