שאלה נוספת בנושא פרבו וירוס

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

07/09/2023 | 20:40 | מאת: עדי

כאמור ל2 הילדים שלי היתה פריחה בלחיים ולבני גם ביד, עם התייעצות איתך בפורום ציינת שכנראה פרבו ומקודם רופא הילדים מקודם אישר זאת(תודה שהפנית את תשומת ליבי).. לשניהם לא היו תסמינים קלינים אחרים. לבן שלי זה חלף לפני שבוע ולבת שלי עדיין יש פריחה. האם הם מדבקים כרגע? לא הצלחתי לקבל תשובה ברורה מרופא הילדים במידה וכן- לי גם יש ברקע תלסמיה מינור ואנמיה. ולעיתים מתרחשת המוליזה(בהריון התפרץ) .. האם זה מסוכן עבורי? תודה לך ותודה על הפורום החשוב.

שלום עדי, 1. יתכן שהבת שלך עדיין מדבקת. 2. אין זה סביר שהנגיף יהיה מסוכן במיוחד עבורך (גם בגלל שסביר שכבר נדבקת בו בעבר). הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות