ניתוח לכריתת התוספתן

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

03/09/2023 | 16:59 | מאת: רומי

שלום דוקטור הלפרין האם מוקסיפן 2000 מג ליום יכול לגרום לשלשולים וכאבי בטן ? מתי להערכתך ניתן לחזור על בדיקות דם לאחר סיום נטילת הטיפול האנטיביוטי שניתן לי ל5 ימים לאחר ניתוח לפקרוסקופי לכריתת התוספתן תודה רבה על המענה

שלום רומי, 1. כן. 2. לא ברור לי משאלתך על אילו בדיקות דם מדובר ומדוע צריך לחזור עליהן. הרבה בריאות אפי

04/09/2023 | 19:01 | מאת: רומי

ערב דוקטור הלפרין האם ניתן לפצל נטילת אנטיביוטיקה מסוג מוקסיפן 2000 מג ל2 מנות ובאיזה הפרש ניתן לקחת את הטיפול לגבי שאלתך לגבי בדיקות הדם הניתוח שעברתי לכריתת התוספתן היה עקב דלקת כרונית ולא זיהום האנטיביוטיקה שניתנה ל5 ימים היתה למניעת זיהומים עקב מתכת שיש לי בלב , מטרייה לכן חשבתי שצריך לחזור על בדיקות הדם לראות שאין דלקת שמפתפתחת לאחר הניתוח או זיהום תודה רבה על המענה

שלום רומי, אם האנטיביוטיקה ניתנה לך כדי למנוע התפתחות 'אנדוקרדיטיס'- אפשר לפצל אותה לשתי מנות הנלקחות בהפרש של 12 שעות זו מזו. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות