מתנצלת על השאלה קודם כל

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

02/09/2023 | 20:48 | מאת: אנונימית מודאגת נורא..

אני יודעת שיש פה סיכוי מסויים אח שלי חימם פיצה במיקרו ולפני שהוא חימם אותה במיקרו נודע לי שהוא לא שטף ידיים.. כי שאלתי אותו אחרי שאכלתי ואז אמרתי לו איפה הנחת אותה אם אין צלחת? ואז שם אותה בשולחן ככה בלי צלחת השולחן מזוהם לחלוטין בגלל שיש לי עכברים וכלבים יש דם על הרצפה מהכלבים לפעמים גם מקרציות וגם בכללי כי אחד הכלבים שלי נדרס ולקחנו אותו לאשפוז ולטיפול על הרצפה צואת עכברים שתן וצואה והצלחות של הכלבים על הרצפה וכשאנחנו שמים להם לאכול זה על הרצפה ואז שמים בשולחן כדי לערבב להם קיצר יש בשולחן חיידקים של דם צואה שתן סמרטוט לפעמים מלוכלכך שמעבירים עליו ואז המשפחה שמה את זה בשולחן אני יודעת שזה לא אחראי מצידי שאכלתי אני משתדלת להכין לי לאכול אבל סמכתי עליו עם הטמטום שלי כמה גרוע??? העניין? אני מפחדת אגיד לך תאמת חשבתי שהם ניקו את השולחן ואני טעיתי... אמרו לי לאכול וסמכתי וכשראיתי אחרי זה איך הוא הכין וששאלתי נבהלתי במקום.

02/09/2023 | 20:49 | מאת: המשך

יש ברצפה הזו לעיתים שתן צואה ודם וכששמים לכלבים צלחות זה נוגע בהכל ואז שמים על השולחן..

שלום, הבה נקווה שלא נדבקת במשהו. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות