בדיקת hiv לאחר חודש ולאחר שנה ןחצי

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

20/08/2023 | 16:37 | מאת: רוית

שלום ד"ר. לפני קרוב ל4 שנים הייתי בחוף הים. לא זוכרת שנדקרתי ממשהו אבל לאחר שהופיעו נקודות אדומות ברגליים ( כמו שטפי דם קטנים) ומחלת חום קלה כ 4 שביעות לאחר מכן וכמי שסובלת מחרדה, ביצעתי בדיקת קומבו לhiv ביום 28 ולאחר שנה וחצי. 2 הבדיקות חזרו שליליות. לאחרונה ( כנראה לאחר שנדבקתי בקורונה) התחילו כאבי צוואר קשים שהשתפרו עם טיפול בארקוקסיה. אך יש כל מיני תופעות אחרות, כנו יבלת ויראלית באצבע ברגל, פטריה בציפורן באצבע ופצעי אקנה שלא תואמים את גילי ) 45( בבדיקות התגלה חוסר בויטמין B 6 ואני אחרי דיאטה שבה הורדתי 30 ק"ג. אני כל הזמן חוששת שאולי התופעות קשורות בכלל ל HIV ואולי הייתה טעות בבדיקות? האם לדעתך כדאי לחזור על הבדיקה או לדעתך כל מה שאני חווה לא קשור לזה וזו רק החרדה שלי? התחלתי לשחות לאחרונה אם זה משנה? מהי דעתך? יכול להיות מערכת חיסון קצת יותר חלשה אחרי דיאטה? ( קיצונית יחסית ודלת פחמימות ) רופא המשפחה שלי בחופשה ולא יחזור עד אחרי החגים. אשמח לחוות דעתך אותה אני מאוד מעריכה. תודה.

שלום רוית, לו אני הייתי נקלע למצבך לא הייתי טורח להיבדק שוב ל- HIV רק בגלל האירוע מלפני כ- 4 שנים. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות