חיסון לפני טיסה לקרואטיה וסלובניה

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

26/07/2023 | 08:37 | מאת: אור

שלום רב, אני בת 29, בהריון, בריאה. בעלי ואני מתכננים טיול בספטמבר (צפויה להיות בשבועות 25-26 להריון) לאחת ממדינות אירופה לטיולי טבע, ככל הנראה קרואטיה וסלובניה. קראתי על TBE וברצוני לשאול האם מומלץ להתחסן בהריון לפני הנסיעה ובמידה ולא- מה סיכויי ההדבקה והאם מומלץ לשנות יעד? תודה והמשך שבוע טוב, אור

שלום אור, אני ממליץ לך להפנות את שאלתך לאחד מהפורומים (הרבים) המוקדשים ל'רפואת מטיילים'. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות