פליטה של תינוק יונק האם מסוכן

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

16/06/2023 | 00:24 | מאת: מלי

שלום ד״ר השכנה שלי עברה במדרגות בערך חצי שעה לפני ואני חוששת שאולי התינוק שלה פלט במדרגות (הוא יונק). אני עברתי חצי שעה אח״כ עם הילדים שלי ותוך כדי הליכה השתפשף לי הצד של הסוליה ברגל בטעות ויתכן זה היה איפה שדרכתי ואולי התינוק פלט שם. האם זה מסוכן חלילה מבחינת העברת וירוסים המצויים בחלב אם כמו איידס או הפטיטיס? להפטיטיס b אני מחוסנת. וגם הילדים שלי עברו שם ואז דרכו בבית על משחקים ובגדים למשל, מה לגבי זה? תודה רבה…

שלום מלי, הדבקה שלך או של ילדייך ב'איידס' או ב'הפטיטיס B' במהלך האירוע המתואר בשאלתך נחשבת כבלתי סבירה. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות