מחלת Q fever, אצל אדם בן 75 עם לופוס נפריטיס מזה כעשרים שנה. סרטן במי

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

11/06/2023 | 05:33 | מאת: רחל א

מה הם דרכי הטיפול בתסמיני קדחת Q fever לאחר נטילת דוקסילין במהלך 12 יום. אחרי אישפוז של שבועיים בבית חולים. מה ניתן לעשות על מנת לשמר על אורח חיים תקין? הוא סובל מחולשה נוראית המקשה עליו ללכת מעבר ל 200 מטר

שלום רחלי, אני חושש שאינני יודע כיצד מטפלים ב"חולשה נוראית", ובגלל שרוב פרטי המקרה המתואר בשאלתך לא ידועים לי גם אין ביכולתי להתייחס לנושא קדחת ה- Q. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות