אבעבועות רוח בהריון שבוע 15

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

15/05/2023 | 14:54 | מאת: סתו

שלום בשבוע 15 חליתי באבעבועות רוח באופן קל יחסית לדברי הרופאה, יש לי תור בעוד כמה ימים לזיהומולוג ותור למי שפיר לשבוע 17. רציתי לשאול מה כדאי לעשות כי אני מאוד מודאגת לאור מה שקראתי באינטרנט, אמנם הסיכויים נמוכים אבל נשמע שיכולה להיות פגיעה קשה בעובר

שלום סתו, מה שכדאי לך לעשות זה להתקשר ישירות למרכז הארצי לייעוץ טרטולוגי של משרד הבריאות (טלפון 02-5082825) ולהתייעץ בנושא עם המומחים המאיישים אותו. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות