הדבקות בשירותים ציבוריים

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

28/04/2023 | 13:26 | מאת: דניאל

היי במהלך חתונה באולם אירועים היה לי סוג של אלרגיה בעיניים והם התחילו לדמוע ורצתי לשירותים לשטוף את העיניים עם מי ברז. מהלחץ לא השתמשתי בסבון לפני ולא שטפתי ידיים. האם אפשר להדבק במשהו אם האצבעות נגעו בידית הברז ואז נגעתי בעיניים בשביל לשטוף? אם חס וחלילה לדוגמא חולה צהבת סי או איידס לדוגמא יצא מהשירותים לפני דקה והשתמש בברז הזה?

שלוםדניאל, הדבקה ב'איידס' או ב'הפטיטיס C' במהלך האירוע המתואר בשאלתך נחשבת כבלתי סבירה. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות