המשך לשאלתי לגבי נוכחות חיידק קמפילובקטר מ 20.4

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

21/04/2023 | 08:54 | מאת: ג'ני

תודה על התשובה המהירה לשאלתי מאתמול. אני אשמח לשאול בהמשך: כתבתי לרופאת הילדים לגבי האנטיביוטיקה. היא לא חזרה אלי בינתיים. האם זה דחוף להתחיל או שניתן להמתין ליום ראשון? את הסדרה הראשונה (3 ימים) של האנטיביוטיקה הוא סיים ב- 15.4. התוצאה יצאה חיובית שוב ב- 18.4. האם החיידק יכול לפתח עמידות או לסכן באופן כלשהו אם לא מתחילים כבר את הסבב השני של האנטיביוטיקה? תודה רבה!

שלום ג'ני, נראה שאפשר להמתין עד יום ראשון, ואין זה סביר שהחיידק יפתח עמידות לאנטיביוטיקה רק עקב השיהוי בטיפול. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות