עיסוי אירוטי -סיכוי הידבקות

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

01/04/2023 | 23:31 | מאת: היסטרי

לפני חודש הייתי בתאילנד ביצעתי עיסוי ארוטי עם עיסוי באיבר מין ובאזור פי הטבעת לאחר הגמירה , המעסה ישבה לי על המפשעה לא על השופכה כשתי דקות. לא הייתה חדירה ולא מין אוראלי !!! באותה תקופה סבלתי מאדמומיות וקצת קילוף בשק האשכים . שבועיים לאחר המקרה גילתי שאני חיובי לזיבה בגלל גרד במפשעה . מרגיש שהעור שלי בוער בידים ולפעמים בפנים ושיעול קל. 1. מה הסבירות להידבק ב hiv?

שלום היסטרי, אני חושש שאין ביכולתי להעריך את סיכויי ההדבקה ב- HIV במהלך האירוע המתואר בשאלתך. הרבה בריאות אפי

02/04/2023 | 07:06 | מאת: היסטרי

האם המשוואה אין חדירה אין הדבקה לא רלוונטית ? הנגיף לא אמור להעבור במגע עם חמצן

02/04/2023 | 09:51 | מאת: אובד עצות

מה המלצתך לעשות ??

שלום, המלצתי היא להיבדק. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות