שלום דוקטור אפריים מה שלומך?

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

09/03/2023 | 16:10 | מאת: שאלה בנוגע למניעת זיהומים וחיידקים

אני יודעת שיש חיידקים בכל מקום אבל יש חיידקים בגדר נורמאליים וישלי פחד מחיידקים שמזהמים ומחללים מחלות כדי שתבין למה אני שואלת החדר שלי מאוד נקי לפני 3 חודשים היה עכבר ויש הפרשות טיפה על הקיר אבל אני מניחה שהם כבר לא מדבקות כי עבר זמן רב אז שקית ששמתי בה את הכביסה נגעה בקיר עכשיו עוד שאלה הכביסה שעשיתי עכשיו מאוד נקייה אפילו שמתי חומץ במקום מרכך כביסה אבל אחרי שהוצאתי את הבגדים והמגבות הבית מאוד צפוף ויש ארון שיש בו בגדים של בני הבית וכן כמובן שהכלבים עושים עליהם והעכברים עושים אז עברתי עם הבגדים שלי כדי לשים בשקית באוויר אבל יש סיכוי שהם טיפה מתנגשים בבגדים האלה הבגדים נקיים מריחים טוב האם יש סיבה לדאגה מחיידקים רעים שיסחבו לבגדים או שלדעתך זה מספיק? סליחה פשוט מבררת זאת תודה ושיהיה לך יום טוב ומבורך.

09/03/2023 | 16:11 | מאת: המשך

החדר שלי בלי כלבים והוצאתי את העכבר שהיה תמיד סגור אבל הכוונה שלי ההתנגשות שהוצאתי את הבגדים מהמכונה

שלום, כדי לצמצם את הסיכוי להידבק במחלות זיהומיות מהפרשות של עכברים או כלבים מומלץ להקפיד על נקיון הבית, על כביסת בגדים, מצעים ומגבות שהזדהמו בהפרשות כאלו, ועל רחיצת ידיים במים ובסבון לעתים תכופות, ובעיקר לאחר שימוש בשרותים ולפני טיפול במזון ואכילה. הרבה בריאות אפי

10/03/2023 | 16:02 | מאת: המשך

תודה רבה דוקטור אפריים!!

מנהל פורום מחלות זיהומיות