מה אתה ממליץ לעשות? במקרה כזה?

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

25/02/2023 | 18:13 | מאת: מקרה זיהומי האם יש צורך לחטאות ולזרוק את שאר הדברים?

דוקטור אפריים התייעצתי איתך בפורום לפני שבועיים על פלטה לשיניים לאחר גשר שקופה שמרכיבים בלילה בגלל שלא הייתי סטרילית לפני אז זה היה במקום מזוהם של שתן וצואה של הכלבים מאז שמתי אותה בפה והפסקתי כי פחדתי לחלות אמרת לי שאתה לא יודע במה אפשרי לחטאות כרגע עכשיו ישלי שאלה בקשר למשהו אחר הקופסה של הפלטה המזוהמת נפתחה ונגעה בדברים שלי בדובי פרווה אודמים פתוחים כל מיני דברים כדורים האם צריך לחטאות את הכל או שזה לא קריטי? וגם יש סד לילה שהוא לא נפל.על הרצפה והיה במקום מזוהם אבל בטעות שמתי אותו עם הפלטה המלוכלכת האם לזרוק את הסד או אלכוהול 70 אחוז יפתור את הבעיה מה לעשות עם משהו מזוהם נגע בדברים שלי?

שלום, כיוון שאינני יודע ממה עשוי 'סד הלילה' אינני יודע גם איך לנקות אותו. הרבה בריאות אפי

26/02/2023 | 01:06 | מאת: סד לילה

רשום באינטרנט סיליקון גמיש זה מגן שיניים שמתי אלכוהול 70 אחוז ל5 דקות ואז שטפתי במים וסבון האם לדעתך זה בסדר או שכדאי לשאול אולי רופא שיניים אולי יש משהו? ולגבי זה שהסד לילה מזוהם נגע לי בכל האודמים והכדורים הפתוחים והבובה האם צריך לחטאות הכל בנוסף? מפחדת שקריטי שפלטה מזוהמת התנגשה בסד בנוסף.

כדאי לשאול רופא/ת שיניים

26/02/2023 | 09:18 | מאת: סד לילה

כן לגבי הסד אשאל אותו אבל דוקטור אפריים לגבי מחלה זיהומית שהפלטה המזוהמת הצואה והשתן נגעה לי בכדורים בובות אודמים ודברים פתוחים צריך לזרוק הכל? הדברים לא נראים מלוכלכים אבל ובכן?

אני חושש שאין לי תשובה עבורך

מנהל פורום מחלות זיהומיות