ליחה טורדנית אחרי מחלת הנשיקה

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

18/02/2023 | 12:25 | מאת: נוי, 22

שלום ד"ר, לפני חודשיים וחצי חליתי במחלת הנשיקה וחוץ מהתסמינים הרגילים גם פקדה אותי ליחה רבה. השתמשתי לאורך כמה ימים בראולין ולאחר שלא עזר הרופא הביא לי טבליות היסטפד ולצערי גם לאחר כל אלה עד היום אני עדיין סובלת מהליחה הטורדנית הזו. חשוב לציין שאינני מעשנת ולפני מחלת הנשיקה אף פעם לא היה לי דבר כזה. אודה מאוד לעזרתך!

שלום נוי, אני ממליץ לך להפנות את שאלתך לפורום של רופא/ת ריאות ('פולמונולוג/ית). הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות