שלום דוקטור אפריים רוצה לשאול לגבי זיהום

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

13/02/2023 | 17:28 | מאת: חיטוי פלטת שיניים

אם אני אקח פלטה ליישור שיניים שהכלב עשה עליה את הצרכים והיה במקום מזוהם כמו שאמרתי לך ואמרת לי שיש חומר לחיטוי בבית מרקחת הרוקחת המליצה לי לשים כוס לשפוך עליה אלכוהול עד למעלה האם זה יחטא את זה כהלכה? מה אתה ממליץ? כי כהראה שהחומר לתותבות זה לא מתאים למשהו שנראה כמו סד לילה מפלסטיק כמה זמן להשים את הפלטות בתוך הכוס? ולשים אלכוהול עד למעלה? ואז לשטוף עם מיפ וסבון?

13/02/2023 | 17:41 | מאת: חיטוי פלטה

היא אמרה החומר לתותבות מפרק את הלכלוך מהם אבל זה לא מתאים לפלטה פלסטיקית האם אלכוהול יעזור איך לנהוג בו?

שלום, אינני מכיר חיטוי פלטת שיניים בעזרת אלכוהול. הרבה בריאות אפי

13/02/2023 | 19:52 | מאת: לדוקטור אפי

לדעתך זה יעיל? יש לך אולי דרך אחרת לחטאות אולי באקונומיקה? יעיל לשפוך אלכוהול 70 אחוז להשאיר 10 דקות ואז לשטוף במים וסבון? אני לא יודעת אם לזרוק את הפלטה..

13/02/2023 | 19:57 | מאת: דוקטור אפי

פשוט לא רוצה לקבל מחלה רוצה שהיא תיהיה נקיה הפלטה ואני צריכה לשים אתה מכיר משהו שמחטא חיידקים? אקונומיקה חומץ משהו? לשפוך אלכוהול 70 אחוז?

13/02/2023 | 19:58 | מאת: אמרו לי

אמרו לי שמה שמנקה את התותבות לא יחטא לי אותה כי זה יעודי לתותבות שזה רק מוציכ את הלכלוך מהתותבוצ

אני חושש שאין לי פתרון מספק מעבר לנוזלי החיטוי הייעודיים הנמכרים בבתי המרקחת.

14/02/2023 | 14:15 | מאת: כן

כן כן מבינה אני מתנצלת ואלכוהול 70 אחוז בבית מרקחת גם יעשה עבודה? הרוקח המליץ בגלל זה שואלת ואתה זיהומאי אז או עדיין לטעמך לא ידוע כי זה לר מספיק מחטא אתה מתכוון שאלכוהול לא מספיק? תודה רבה וסליחה

שלום, אני חושש שאינני מכיר מספיק את נושא חיטוי פלטות שיניים בעזרת אלכוהול. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות