בדיקת cmv בתחילת הריון

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

10/02/2023 | 15:32 | מאת: דורה

אציין שבהריון הקודם שלי שהיה ב 2019 הייתי שלילית לcmv לאורך כל ההריון וזו הפעם האחרונה שנבדקתי כעת בהריון נוסף ביצעתי בדיקה ולהלן התוצאות Cmv igm-שלילי Cmv igg -חיובי Avidity - 0.91 גבוהה הרופא נשים אמר שלא ניתן לדעת מתי נדבקתי ושעליי לבצע בדיקות pcr ולקבל ייעוץ מזהומולוג לגבי ההדבקה אני די בלחץ ורציתי לדעת אם לפי התוצאות הנל עליי לחשוש שהייתה הדבקה בזמן האחרון ?

שלום, 1. סביר שנדבקת מתישהו לאחר 2019. 2. את מוזמנת להתייעץ על כך גם עם מומחי המרכז הארצי לייעוץ טרטולוגי של משרד הבריאות בטלפון 02-5082825. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות