אקונומיקה 10 אחוז לחיטוי

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

09/02/2023 | 17:31 | מאת: אקונומיקה 10 אחוז לחיטוי

זה אקונומיקה רגילה פשוטה או לקנות ממקום מיוחד? אמרתי לך שאני רוצה לחטאות את הפלטה של השיניים בגלל שהכלבים עשו על זה או לעסו על זה אבל ישלי רק כלור רגיל ולטעמי זה 5 אחוז ולא 10 הוא כמו של כולם

שלום, הריכוז של האקונומיקה שבה משתמשים לניקוי פלטה של שיניים תותבות הוא כ- 2%. יחד עם זאת, מומלץ לרכוש לשם כך תכשירים מיוחדים (המיועדים למטרה זו) ולא להסתכן בהכנת הנוזל מאקונומיקה ביתית. הרבה בריאות אפי

09/02/2023 | 19:58 | מאת: מחלות זיהומיות

זה פלטה ליישור שיניים שעלה לי מאוד יקר ששמים אותה בלילה בגלל שיש פחד כי אמרתי לך שפעם לא היה לי היגיינה אז יכול להיות שמצאתי את זה בגינה שהכלבים הכניסו לפה אולי ליד צואה עשו על זה או השתינו האם לזרוק את הפלטה או כמו שאמרת לי אני זוכרת להשתמש באקונומיקה 10 אחוז כדי לטבול מה מומלץ? בתור מישהו שמתעסק בזיהומים כי אני רוצה לדעת הכי טוב תודה רבה על הייעוץ.

09/02/2023 | 22:30 | מאת: מחלות

אני בגלל שחורקת שיניים אז הוא די לעוס או שהכלב הכניס ונלעס קצת יש אפשרות לחטאות?

מומלץ ללכת לבית מרקחת ולקנות נוזל מיוחד לניקוי פלטה של שיניים.

10/02/2023 | 11:55 | מאת: וזה מספיק בשביל לחטאות?

ניתן להשתמש אחרי שמחטאים אם זה היה על צואה שתן או כלב הכניס לפה ולעס את זה קצת? היית זורק? זה עלה הרבה

אחרי חיטוי שנעשה כהלכה אפשר להשתמש בפלטה

מנהל פורום מחלות זיהומיות