צלוליטיס ברגל שמאל אחרי 3 אנטיביוטיקה בביה"ח.

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

04/02/2023 | 22:59 | מאת: סיון

בן 69 חולה סכרת מאוזן ,הגיוני שזיהום ברגל צלוליטיס כבר כמעט שבועיים וחצי וכאבי תופת ברגל? אחרי 3 סוגי אנטיביוטיקה. אשמח לעצות.

שלום סיון, המלצתי- בדיקה חוזרת של הרגל ע"י רופא/ה. הרבה בריאות אפי

05/02/2023 | 08:24 | מאת: סיון

הוא נבדק כבר 3 פעמים בביה"ח יש לו בכף הרגל יובש נוראי ועור נוקשה בין באצבעות ברגליים אם אפשרי אוכל לצלם אשמח לתשובה.

שלום סיון, אני שמניח שרופא/ת המשפחה שלו יכולה להקל על היובש הנוראי. הרבה בריאות אפי

05/02/2023 | 10:49 | מאת: סיון

השאלה מה לגבי הכאבים החזקים בכף הרגל שלא עוברים?

שלום סיון, זה מחייב בירור: האם הזיהום הגיע לעצם? האם מדובר בבעיה של כלי דם? בעיה נוירולוגית? בעיה אחרת? הרבה בריאות אפי

05/02/2023 | 12:28 | מאת: סיון

בדיקה של כירורגית כלי דם תקינה למי צריך לפנות להמשך בירור?

שלום סיון, אני הייתי מתחיל עם רופא/ת המשפחה. הרבה בריאות אפי

07/02/2023 | 21:27 | מאת: סיון

מבדיקה נוספת בביה"ח קיבל עוד פעם אוגמנטין ל5 ימים האם יש משהו נוסף שצריך לבדוק במידה וזה לא יעזור?

ראי את תשובתי מה- 5.2.23 בשעה 12:03

08/02/2023 | 09:10 | מאת: סיון

איך יכול לדעת אם הזיהום הגיע לעצם? או אם זה בעיה נורלוגית? בדיקת כלי דם תקינה.

שלום סיון, 1. כדי לנסות לאבחן זיהום בעצם אפשר לבצע, בשלב ראשון, צילום רנטגן או CT. 2. כדי לאבחן בעיה נוירולוגית מומלץ להיבדק ע"י רופא/ה נוירולוג/ית. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות