דלקת בסינוסים אחרי התקררות

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

30/01/2023 | 19:50 | מאת: טלי

שלום וברכה, לפני שבוע התחלתי להרגיש סימני התקררות או שפעת, כאבי שרירים, צינון חזק וחום נמוך. מזה כמה ימים שהנזלת שלי הלכה ירוקה וצמיגית מאוד (מתנצלת). אתמול בערב התחלתי להרגיש כאב בסינוסים בצד שמאל. ב 5:00 בבוקר התעוררתי עם כאב שלא אפשר לי לחזור לישון, לקחתי 2 אקמול וגם אז לקח זמן עד שהכאב הפך לנסבל. האם יכול להיות שכרגע יש לי דלקת בסינוסים כתוצאה מהצינון? והאם צריך לקחת אנטיביוטיקה, או שיש דרך אחרת לטפל? אשמח לעצות איך להקל. תודה רבה והרבה בריאות.

שלום טלי, ייתכן שמדובר בסינוסיטיס. מומלצת בדיקת רופא/ה. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות