הצטננות וחוש ריח וטעם

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

13/12/2022 | 19:10 | מאת: איתי

היי אני בן 16 ולפני כמה ימים היה לי סוג של שפעת אני לא סגור עדיין עם צינון חום אומנם עבר לי אבל משהו מוזר ממשיך לקרות לי כל פעם שאני קם משינה אם זה בלילה ואם זה באמצע היום החוש טעם וריח שלי נעלם לשעה הראשונה ואז חוזר כזה חצי חצי האם יש הסבר לזה או טיפול?

שלום איתי, ה"הסבר" לכך הוא שזה (פגיעה בחוש הריח ו/או הטעם) קורה במהלך זיהומים נגיפיים שמערבים את הלוע ואת האף. אין לזה טיפול אבל הבשורות הטובות הן שבד"כ זה חולף עצמונית בתוך זמן קצר (ימים עד שבועות). הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות