קנדידה לאחר קיום מין אוראלי

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

03/12/2022 | 22:12 | מאת: שואל

שלום דוקטור האם יכול לקרות מצב בו בוצע מין אוראלי על מישהי והמבצע יקבל קנדידה בשפתיים/ בגרון? אם כן איך המצב קורה? זה סימן של hiv?

שלום שואל, זה תרחיש לא סביר. הרבה בריאות אפי

04/12/2022 | 09:24 | מאת: שואל

היה לי סטוץ עם מישהי לפני כחודש אוראלי לא מוגן וחדירה עם קונדום ומאז יש לי דלקת בזווית הפה וכמו קנדידה בגרון ובלשון עם כאבי ראש. עשיתי בדיקה לhiv בדיוק לאחר 3 שבועות ויצא תקין (בדיוק ביום ה21 עשיתי בדיקה). ממה יכול להיות התסמינים שאני מציין, האם יש ממה לחשוש מhiv?

שלום שואל, 1. בדיקת 'קומבו' שלילית לאחר 21 ממגע מיני חשוד מורידה את הסיכוי שהנבדק/ת נדבק/ה ב- HIV במהלך מגע זה. 2. אינני יודע מהי הסיבה לתסמינים המתוארים בשאלתך. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות