איך לדעת אם יש עגבת?

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

23/11/2022 | 22:25 | מאת: אנונימי

שלום דוקטור שכבתי עם יזיזה לפני כמה שבועות והיא עשתה לי מין אוראלי ללא קונדום ומאז שורף לי באשכים ושמתי לב שיש לי כמו סימן מוזר על האשכים איפה ששורף לי והאשכים גם אדומים עשיתי בדיקות למחלות מין והכל יצא תקין מה זה יכול להיות? איך אפשר לדעת אם זה עגבת או משהו כזה?

23/11/2022 | 23:13 | מאת: אנונימי

בנוגע לבדיקות שעשיתי הן: Syphilis Ab Hiv ab Chlamydia Trachomatis DNA יש לציין שעשיתי את הבדיקות בדיוק 3 שבועות אחרי ששכבנו והכל יצא שלילי

שלום אנונימי, בדיקת רופא. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות