אשמח שתענה לי מאוד דחוף חרדה גבוהה.

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

13/09/2022 | 14:30 | מאת: פחד מאיידס או ממחלת מין

היום הלכתי להיבדק אצל רופאת נשים התיישבתי על הכיסא עם הנייר ישבתי על הפרשה גדולה האיבר מין שלי והישבן נגעו בזה כשעליתי על זה וגם שהתיישבתי כנראה זה נכנס לי לאיבר מין האם יש לי סיכוי לאיידס חס ושלום או למחלת מין אחרת? תודה רבה רבה. האם ככה נדבקים במחלות.?

13/09/2022 | 14:58 | מאת: פחד מאיידס

יכול להיות שהיה גם שם דם על הנייר שיושבים זה כמו מגבת והפרשות ומישהי ישבה מלפניי והוא לא החליף האם אני יכולה לקבל מחלה אם במידה וזה נכנס לי לגוף בזמן בדיקה?

13/09/2022 | 14:58 | מאת: פחד מאיידס

יכול להיות שהיה גם שם דם על הנייר שיושבים זה כמו מגבת והפרשות ומישהי ישבה מלפניי והוא לא החליף האם אני יכולה לקבל מחלה אם במידה וזה נכנס לי לגוף בזמן בדיקה?

שלום, אם לנרתיק שלך חדר דם טרי או הפרשה נרתיקית (של מישהי אחרת) שהיו נגועים ב'איידס'- אז הדבקתך בנגיף זה היא אפשרית. הרבה בריאות אפי

13/09/2022 | 15:59 | מאת: הפרשה נרתיקית

הסיכוי גבוה?? איזה עצבים תודה רבה דוקטור ממתי אפשרי לעשות בדיקה לגילוי? אחרי כמה זמן?

13/09/2022 | 16:02 | מאת: מפחדת ממחלת מין

חוץ מstd ובדיקת דם לhiv מומלץ עוד משהו האם יכול להיווצר עוד משהו שדורש בדיקות בנוסף? בבקשה בבקשה תעזור לי ישבתי על המגבת שהייתה שם הפרשה אני מפחדת

שלום, 1. הסיכוי לא נראה לי גבוה. 2. בדיקת דם מהירה ל- HIV ובדיקת שתן ל- STD אפשר לבצע כשבוע-שבועיים לאחר המגע החשוד. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות