כאבי רגליים וחולשה ברגליים

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

30/08/2022 | 15:24 | מאת: טליה

היי, אני בת 34 ולפני שבועיים חליתי בקורונה. התסמינים ברוך השם היו קלים יומיים חום, כאבי גרון וכאבי ראש, חולשה כללית וחולשה ברגליים. אני יצאתי שלילית בpcr ואין לי יותר תסמינים. אבל מאותו יום שהיה לי חום יש לי כאבי רגליים וחולשה ברגליים ..מאוד קשה לי לעמוד יותר מ5 דקות הן מתחילות לרעוד וגם ללכת קשה לי. האם זה חלק מתסמיני פוסט קורונה? האם זה יעבור? האם צריכה טיפול לזה?

שלום טליה, ייתכן שהתופעות המתוארות בשאלתך קשורות ל'קורונה' (וייתכן גם שלא). אם התסמינים (כאבים וחולשה ברגליים) נמשכים מומלצת בדיקת רופא/ה. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות