שלום דוקטור אפריים האם הסיכוי נמוך?

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

19/08/2022 | 12:07 | מאת: אנונימית

כמעט כל יומיים שאני קמה בבוקר אני מבחינה בעיגולי שתן על הסדין שלי בגלל שאני עולה למיטה ונוגעת בהם בלילה וחשוך גם אני זזה לצד אז הראש והפנים ממש מונחות על זה זה הפסיק שלשום אבל זה חזר היום לצערי אני עולה למיטה בלילה נוגעת בכתמים והשמיכה נוגעת בהם והשמיכה נוגעת לי בפנים ובפה וכשאני נוגעת בכתמים אני נוגעת בפה ובשיער בכל מיני מקומות האם אני צריכה להיות רגועה וזה מקרה שעדיין נמוך? תודה. כי אם אני נוגעת בכתמים ואחר כך נוגעת בפה או שאני זזה לצד עם הגוף והפה מונח על הכתם יש סיבה לדאגה?

19/08/2022 | 12:08 | מאת: אנונימית

זה מהכלבה שלי.

19/08/2022 | 12:26 | מאת: אנונימית

גם בגלל שזה משהו יחסית יומיומי והמון המון זמן זה ככה אני מפחדת שזה יסכן כי בתת מודע אתה נוגע בדברים בלילה בלי לשטוף ידיים ונוגע בכל מיני מקומות בפנים ובפה גם אני ממש ישנה על זה השיער והגוף והפנים על הכתמים בנוסף ישלי חתכים בשפה לצערי המשפחה שלי מאוד אוהבת כלבים וזה בא על חשבוני אשמח לתשובה.

שלום אנונימית, הסיכוי עדיין לא נראה לי גבוה. הרבה בריאות אפי

19/08/2022 | 19:32 | מאת: מר עכבר

אולי כדאי לך לפנות לייעוץ בבית החולים שלוותה /אברבנאל/שער מנשה נמאס כבר לשמוע על ההפרשות שלך , של ילדייך , כלבייך ועכברייך. תבקשי בדיקה סרולוגית לעכברת , אולי יתנו לך .

מנהל פורום מחלות זיהומיות