לא ספאם בפעם המיליון

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

17/08/2022 | 18:06 | מאת: אנונימית

כן לפני שיגיב לי פה איזה משתמש בקשר לעכברת וכל זה אני שואלת על כל המחלות בכללי כולל זה ושינסה להעיף אותי מפה שהשאלות שלי ספאם כשהשאלות שלי אמיתיות מגבת שהתנגבתי בה עם כתמי שתן וכתמים חומים לא יודעת אם זה של צואה או לא כי אנחנו תולים ולפעמים נופל על הרצפה ושוב מכבסים אולי שכחו לכבס שוב יכול להיות של הכלב ויכול להיות של מישהו מהבית האם מדבק איכשהו ל2 המקרים? תודה רבה שואלת על כל המחלות ולא רק למחלה אחת ספיציפית תודה רבה .

שלום אנונימית, אני לא יודע מה זה "כל המחלות". הרבה בריאות אפי

18/08/2022 | 00:04 | מאת: אנונימית

שלום רב דוקטור אפריים, שאלתי היא האם סביר לקבל מחלה מניגוב במגבת שיש בה צואה או שתן של כלב או בן אדם תודה רבה רבה.

שלום, אם השתן מכיל חיידקי עכברת אז אולי ניתן להידבק בהם במהלך הפעולה המתוארת בשאלתך. הרבה בריאות אפי

18/08/2022 | 10:31 | מאת: אנונימית

וואו אוקיי והאם הסיכוי גבוה? כי אני מנגבת בכל הגוף שלא אקבל מחלת מין כלשהיא בנוסף האם אתה ממליץ לטפל או להיבדק?

18/08/2022 | 10:36 | מאת: אנונימית

תודה דןקטור כל שאלה היא שונה ומקרה שונה לגופו פשוט שואלת כדי לא להסתבך האם הכתמים הכתומים במידה וזה שתן או צואה ןניגבתי את הגוף שלי ככה אפשר לקבל מחלת מין בגלל שזה נגע באיברים הפרטיים האם יש ממה לחשוש? לגבי עכברת סיכוי גבוה מאוד האם כדאי להיבדק או שזה זניח? אודה לתשובתך. המשך יום נעים.

18/08/2022 | 10:37 | מאת: אנונימית

תודה דןקטור כל שאלה היא שונה ומקרה שונה לגופו פשוט שואלת כדי לא להסתבך האם הכתמים הכתומים במידה וזה שתן או צואה ןניגבתי את הגוף שלי ככה אפשר לקבל מחלת מין בגלל שזה נגע באיברים הפרטיים האם יש ממה לחשוש? לגבי עכברת סיכוי גבוה מאוד האם כדאי להיבדק או שזה זניח? אודה לתשובתך. המשך יום נעים.

שלום אנונימית, הסיכוי להדבקה בעכברת או במחלת מין כלשהי במהלך האירוע המתואר בשאלתך ל א נראה לי גבוה. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות