היצרות בצוואר - כאבים עזים (דלקת)

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

15/07/2022 | 09:21 | מאת: כאבים בצוואר

בצד שמאל , בחוליות c6-c5 יש היצרות שבעצם מצרה גם על העצב ומה שמונע את תפקודו של העצב כמו שצריך . * ניתוח לא ניתן לבצע משום שיכול לגרום לשיתוק ולפי תמונת צילום צווארי המקום מאוד מבולגן וחסר סדר . (היה ניתוח לפריצת דיסק בעבר ויש נכות) . בנוסף ייתכן ויש דלקת במקום מה שגורם להמון המון כאבים , בנוסף החוליות ממש מתנגשות אחת בשנייה ומרגישים את זה. כיצד אפשר לטפל בכאבים האלה ? כאבים שלא נותנים מנוחה , מלווים בלחץ על המקום , אציין שאין חוסר בתפקוד של היד , אלא רק כאבים בלתי פוסקים ששום כדור לא עוזר , האם יש טיפול נגד הדלקת שיעזור לכאב ? תודה רבה

שלום, זהו פורום של מחלות זיהומיות בלבד. אני ממליץ לך אפוא להפנות את שאלתך לפורום של ריאומטולוג/ית, אורטופד/ית או מומחה/ית לכאב. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות