סמנים של חום עולה ויורד וכאבי ראש

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

08/07/2022 | 12:19 | מאת: רועי בר

כבר 3 ימים יש לי כאב ראש בלילה החם יורד ל36.5 עם אופטלגין, בבוקר עולה ל37.8 רק אופטלגין מפיג כאבים לחץ דם עולה ויורד עם החם, עולה ל160 /על 90 כשבדרך כלל 75/120, אני בן 60 אין כאב גרון . אני מעדיף לחכות עוד יום לפחות כדי לוודא שזה עובר. מדוע החום עולה ויורד וגם במקביל הלחץ דם.

שלום רועי, התופעה של שינויים בחום הגוף במהלכה של מחלה זיהומית כלשהי היא נורמאלית (בפרט כשלוקחים תרופות כגון אופטלגין), כמו גם השינויים בלחצי הדם. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות