מה האינדיקציה הכי טובה ליכולת הדבקה

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

28/06/2022 | 00:06 | מאת: אורן

שלום ד"ר לאבי הסיעודי מטפל זר מהודו שפעם בתקופה "מתחלה" בכל מיני מחלות מסתוריות כאלה ואחרות החל מדלקת גרון ויראלית ועד בילהרציה. כל פעם שהוא מודיע על מחלה כזאת או אחרת אנו בלבטים אם להרחיק אותו מאבא (ואז לשאת בעלויות מטורפות של עובד מחליף) או לא. שאלתי אליך כמומחה - מה לדעתך הסימנים/בדיקות/כללי אצבע שניתנים לביצוע בקבועי זמן קצרים כדי להחליט לגבי רמת הסבירות בכל פעם כזאת האם המחלה שסובל ממנה המטפל היא מדבקת או לא? תודה

שלום אורן, אני חושש שאין לי תשובה טובה לשאלתך. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות