התייעצות לגבי סרטן בדרכי המרה וכו

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

15/06/2022 | 16:07 | מאת: גאיה

שלום רב דוקטור הלפרין, אני בת 49. לפני 3.5 שנים התגלה אצלי טפיל בשם blastocystis hominis . יש לציין שהטפיל לא טופל בפלייג ל. 1. האם הטפיל הזה גורם לסרטן בדרכי המרה? 2. האם כדאי לי לקחת עכשיו פלייג ל? 3. יש לציין שלפני חצי שנה, היה רשום בבדיקת אולטרסאונד בטן עליונה, ללא הרחבה של דרכי מרה תוך וחוץ כבדים . האם כדאי לי לחזור שוב על הבדיקה הזו? ואם כן מתי? תודה רבה מראש וסליחה על האורך.

שלום גאיה, 1. אינני מכיר קשר סיבתי בין הטפיל Blastocystis hominis לבין סרטן דרכי המרה. 2. אינני יכול להחליט במקומך האם כדאי לך לטפל או לא. 3. אינני יכול גם להחליט במקומך האם לחזור על הבדיקה. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות