שלום דוקטור מה שלומך

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

16/05/2022 | 10:59 | מאת: קדחת בהרות

שלום דוקטור אפריים, בגלל שהרופאים לא נותנים לי בדיקה לקדחת הבהרות וטוענים שאין בדיקת דם כזו עשיתי אתמול בדיקת אימונו סרו המטולוגיה ביוכמיה סי פי קי האם אחת מהן יכולה להראות אם ישלי קדחת הבהרות? או משהו זיהומי? על מה אני צריכה להסתכל?

שלום קדחת הבהרות, לא. הרבה בריאות אפי

16/05/2022 | 20:21 | מאת: תודה על תשובתך

תודה רבה דוקטור על תשובתך כל הבדיקות שעשיתי המטולוגיה ביוכמיה אימונו סרו סיפיקי שעשיתי והסי האלה יצאו בסדר האם יכול להיות שאין לי את הקדחת? אם היה לי אז הבדיקות היו יוצאות לא טוב? וכמה זמן המחלה יכולה להישאר בגוף?

שלום, אין קשר בין הבדיקות שעשית לבין אבחון 'קדחת בהרות'. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות