קרציות מגרדות בגוף מאוד

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

04/04/2022 | 19:45 | מאת: בקשר לשאלה הקודמת

מגרד לי כל הגוף בגלל שהכלבה ישנה צמוד לגוף שלי היה עליי קרציות שהוצאתי והגוף שלי מגרד גם האיבר מין האם ביחסי מין אני יכולה להדביק במחלה או שהקרציות יעברו? האם זה מסוכן האם יכול לקרות לי משהו זיהום?

שלום, קרציות של כלבים יכולות להעביר מחלות לבני אדם. יחד עם זאת, לא מדובר במחלות מין. הרבה בריאות אפי

05/04/2022 | 09:58 | מאת: בקשר לשאלה

תודה על התשובה שלך דוקטור אפריים מעריכה זאת, האם בגלל שהיא נפצעה בגלל הנשיכה וירד לה דם והיא ישנה צמוד אליי ןהחולצה שלי עלתה למעלה האם גם דרך זה אפשר לקבל מחלה זיהומית?

05/04/2022 | 10:02 | מאת: המשך

בגלל שהאיבר מין גירד וכל הגוף פחדתי שמהאירוע אפשרי גם לקבל מחלת מין למרות שזה לא כלכך הגיוני אבל אני לא מבינה במחלות כלכך

אין זה סביר להידבק במחלה זיהומית מהכלבה רק בגלל שהיא נפצעה וירד לה דם.

מנהל פורום מחלות זיהומיות