האם דבר כזה יכול להיות זיהומי או מחלה חס ושלום

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

04/04/2022 | 19:41 | מאת: חשדנית

2 הכלבות שלי רבו בגלל ששמתי לשניהם אוכל והשנייה רצתה גם את של השניה והפרדתי ביניהם היא נפצעה והיא ישנה איתי בלילה צמוד לגוף שלי והחולצה עלתה לי טיפה למעלה כל הגוף גירד לי אם יש לה דם או משהו או עור חשוף וזה נגע בי האם יכול לקרות משהו? ראיתי קרציות על הגוף שלי האם להילחץ האם יכול לקרות משהו זיהומי? לציין שהגוף מאוד מגרד האם הגיוני?

שלום, קרציות של כלבים יכולות להעביר מחלות לבני אדם. יחד עם זאת, הגירוד שממנו את סובלת לא בהכרח נגרם מקרציות כאלו. הרבה בריאות אפי

05/04/2022 | 13:14 | מאת: יוסי

אם את חוששת ממחלות אז כנראה שזה לא מומלץ לישון עם כלבים במיטה. את יודעת, אפילו יש על זה ביטוי מפורסם.

מנהל פורום מחלות זיהומיות