האם יש לי מחלה זיהומית?

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

11/03/2022 | 08:01 | מאת: יוסי

שלום יש לי בשנים אחרונות מידי פעם שכבה לבנה על הלשון וגם חריצים . בנוסף ריפלוקס כרוני שמטופל בנקסיום. בתקופה אחרונה התווסף טעם מר/מלוח בפה. בעבר היה לי חיידק הליקובטור שטופל. גלוקוז בסוף טווח הרצוי,CMV חיובי, לימפוציטים מתחת למינימום הרצוי. לא לקחתי מס שנים אנטיביוטיקה ואני מקפיד על תזונה בריאה האם יכול להעיד על קנדידה? האם רצוי לקבוע עם מומחה למחלות זיהומיות?

שלום יוסי, גם רופא/ת משפחה אמור/ה להיות מסוגל/ת לאבחן 'קנדידה' בלשון. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות