Dientamoeba fragilis עקשנית

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

24/02/2022 | 18:02 | מאת: איתמר

היי, סובל מהטפיל DIENTAMOEBA FRAGILIS כשנה וחצי. בטן נפוחה, צואה רכה, פריחות, אלרגיות , גירודים, ירידה במשקל. זמן רב טיפלתי בתוספי מזון של כמוסות שום ואורגנו שהפחיתו את הסבל. עד שנמצאה האבחנה ותחילה קיבלתי פלאג׳יל שלא עזר ורק החמיר את המצב. לאחר מכן פארומומיצין לשבוע שגם כן לא עזר טינידאזול לשלושה ימים שעזר חלקית אבל ברגע שהפסקתי את הטיפול התסמינים חזרו. ואליניה שעושה רושם שגם לא עוזרת כל כך. מה מציעים לעשות במצב כזה, אני מיואש מאוד מחוסר היכולת למגר את הטפיל הזה שמשפיע על חיי.

שלום איתמר, אחת החלופות הטיפוליות לזיהום מעיים שנגרם ע"י DIENTAMOEBA FRAGILIS היא תרופה בשם Iodoquinol במינון 650 מ"ג שלוש פעמים ביום למשך 20 יום. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות