הוירוס קורונה- גורם לבעיות מחזור

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

17/02/2022 | 03:42 | מאת: ל.א

שלום, רציתי לדעת אם קורונה גם גורמת לדימום מוגבר בין ויסתי זמני? או רק החיסון... חליתי וחוסנתי בו זמנית גם הייתי בדיוק במחזור והיה רגיל אלא שיש תפנית המחזור לא הפסיק לקראת הסוף היו כאבים וכעת דימום מוגבר. מ-1.2 עד היום 17.2 אני מדממת והקטע שזה ממש מוגבר.. ואני לא יודעת מה לעשות עם הנתון הזה או מה רופא יכול לעזור. יש לציין שזה נעשה מוגבר עםכאבים גם בחיסון הקודם היה סיפור שלא התייחסתי. וגם כאבי מפרקים במשך שבוע ושתחושה של שריפה בעור.

שלום ל.א., ייתכן שהדימום הוויסתי / הבין וויסתי המוגבר שלך קשור ב'קורונה' ו/או בהתחסנות כנגדה, ואני ממליץ על בדיקת גניקולוג/ית בהקדם. הרבה בריאות אפי

17/02/2022 | 21:07 | מאת: ל.א

כן יש לי. יום א'. זה מזעזע... אגב אמא שלי חלתה גם וכואב לה פתאום ממש הגב באזור המותן. זה גם תסמין נפוץ?

שלום ל.א., כאבי גב הם אחד התסמינים של תחלואה ב'קורונה'. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות