Yersinia Enterocolitica

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

16/11/2021 | 20:04 | מאת: רבקי

שלום דוקטור בני בן שנה וחצי כבר 10 ימים משלשל שילשול רירי ולא משתפר .בבדיקת צואה יש לו חיידק בשם Yersinia Enterocolitica .הרופא נתן לו דיספטיל .האם זה הטיפול המומלץ תודה

שלום רבקי, 'דיספטיל' היא אחת התרופות המקובלות כטיפול בזיהום מעיים שנגרם ע"י החיידק ה- Yersinia Enterocolitica. הרבה בריאות אפי

04/08/2022 | 12:47 | מאת: אושרית סעדה

לביתי התגלה בבדיקת צואה החיידק הזה ובנוסף חיידק קריפטוספורידיום. הילדה בת 6 , סובלת מהקאות ושלשולים כבר כמעט שבועיים. הרופא לא נתן לה טיפול. האם זה בסדר??

מנהל פורום מחלות זיהומיות