דריכה על פד בבדיקה רפואית

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

06/10/2021 | 10:11 | מאת: נועה

שלום רב דר' הלפרין, הייתי אצל גניקולוגית ולפני שבדקה אותי הורדתי את הנעליים ודרכתי על פד שהיה עליו דם של המטופלת שהיתה לפניי. יש לציין שראיתי שהמטופלת דיברה עם הרופאה איזה 20 דקות לאחר הבדיקה. זאת אומרת שהפד היה חשוף לאוויר איזה 20 דקות. יש לי עור יבש ברגליים עם חתכים אך לא פתוחים ומדממים. האם יש חשש להדבקה באיידס? תודה רבה

שלום נועה, הסיכוי להדבקה ב'איידס' במהלך האירוע המתואר בשאלתך נחשב כנמוך מאד, אם בכלל. הרבה בריאות אפי

06/10/2021 | 10:49 | מאת: נועה

וואוו תודה רבה על המענה המהיר! האם אתה היית מבצע בדיקה במקרה כזה?

שלום נועה, לא. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות