אספרגילוזיס בריאה ותופעות לוואי

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

13/09/2021 | 15:24 | מאת: יניב

שלום דוקטור אחי אובחן עם אספרגילוזיס בריאה, צמיחה של אספרגילוס פלאבוס.נותנים לו טיפול בווריקונזול ומתכננים לו ניתוח כריתת מיצטומה .בזמן האחרון הראש שלו צנוח וזה לא היה לפני שלקח את הווריקנזול יש לאחי 3 שאלות שהוא מבקש לשאול 1.האם הווריקנזול יכול לגרום לראש צנוח 2.האם יש תחליף לווריקנזול 2.האם חייבים לעשות ניתוח תודה רבה

שלום יניב, 1. אינני מכיר תופעת לוואי כזאת. 2. יש תרופות שונות שנחשבות כיעילות בטיפול בזיהומים שנגרמים ע"י 'אספרגילוס'. 3. אין ביכולתי לענות על שאלה זו. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות