חיסון למחלימים האם כדאי או לא

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

01/09/2021 | 12:55 | מאת: אדם

שלום ד"ר, אני באוקטובר בשנה שעברה נדבקתי בקורונה, היו לי תסמינים של שינוי בחוש הטעם והריח, עייפות וקצת פוסט קורונה של עייפות וחולשה ברגליים[גם חוסר ברזל היה]. בפברואר התחסנתי שני חיסונים(למרות היותי מחלים). מאז החיסון השני שלי עבר 6 חודשים וקצת, מאז המחלה עבר לי 11 חודשים. האם היית ממליץ לי להתחסן בחיסון השלישי? מה הם ההנחיות בנוגע לכך? אודה לעזרתך

שלום אדם, אני ממליץ לך להפנות את שאלתך ישירות ל'קו החם' של משרד הבריאות בנושא ה'קורונה' בטלפון 5400*. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות