האם יש סיבה לדאגה? לא יודעת מה לעשות במצב כזה.

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

31/08/2021 | 16:26 | מאת: לחוצה

שלום דוקטור אפריים שיחקתי עם הכלב של שכנה שלי וכשהייתי במקלחת ראיתי שהייתה עליי קרציה שירדה היה לי פצעון שהוא היה מדמם אני ממש מפחדת שלא הקרצייה עשתה לי את זה או שהאם אני יכולה להידבק באיזה מחלה או איזה משהו בגלל שירד לי דם מהפצעון אולי היא זאת שעשתה לי את זה או בגלל שאני במחזור היא נכנסה לי לשם אני ממש מפחדת האם יש סיבה לדאגה? מה עליי לעשות?

שלום לחוצה, קרציות של כלבים יכולות להעביר מחלות לבני אדם (למשל 'קדחת מנומרת ים תיכונית'), אבל הסיכוי לכך נחשב כנמוך. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות