בית שחי לאחר חיסון קורונה

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

09/08/2021 | 22:36 | מאת: בית שחי אחרי חיסון קורונה

שלום שמי אילי 15 מהמרכז אני לפני יומיים התחסנתי חיסון קורונה שני ולאחר יום הרגשתי כאב בבית השחי שעבר לאחר יום אבל אני מרגיש שם עדיין כמו בלוטה בינונית יחסית לא כואבת , זה נורמלי , מתי זה יעבור ?? וכיצד אפשר לטפל ( זה רק בבית שחי אחד , ותופעה זו לא קרתה לי בחיסון מספר 1 ) אשמח לעזרה

שלום, אין לי מושג האם התופעה המתוארת בשאלתך אמנם קשורה לחיסון, ואם הבעיה לא תפתר עצמונית אני ממליץ על בדיקת רופא/ה. הרבה בריאות אפי

10/08/2021 | 20:10 | מאת: חיסון קורונה

אתה יכול לבדוק עם יש תופעת לוואי כזו ולחזור אליי

מנהל פורום מחלות זיהומיות