קורונה ואלרגיה- מה בניהם?אלרגיה לקורונה?

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

03/08/2021 | 09:19 | מאת: דני

היי, כתבתי לך לפני כמה ימים בקשר לפריחה ואורטיקריה עקב קורונה ואמרת לגשת לרופא עור, אז הלכתי והרופא אמר שאלה סימפטומים של קוביד שחוזרים וזה ירגע בעוד כמה חודשים( רופא המשפחה טען שמערכת החיסון שלי כנראה לא בסדר בגלל גורם כלשהו ותוקפת הכל-ללא בדיקה, כן?) בקיצור עשיתי בדיקות כלליות (רק כלליות) אבל בדקו את ige והוא יצא מאד מאד גבוה. אני לא סובל מאלרגיות. יש לי אלרגיה קלה מאד לאבק וזה מתבטא בנזלת (שאין לי עכשיו)ומעולם לא בפריחה. מה השתבש שם? האם הגוף מפתח אלרגיה לקורונה? אני סובל בטרוף, אין לי חיים....האם נתקלת באלרגיה עקב קורונה?

שלום דני, אינני מכיר נגיף 'קורונה' שגורם לאלרגיה, אך כיוון שמדובר בנגיף חדש יחסית מן הסתם הכל אפשרי. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות