בהמשך לשאלה על הפאפילומה

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

07/07/2021 | 07:05 | מאת: מיטל

בוקר טוב ד"ר, כתבתי לך אתמול משהו שקרה לי עם שערת ערווה שהגיעה אליי לפה. לא ישנתי בלילה מרוב לחץ. הסיבה היא שבטח להרבה אנשים מגיעות שערות ערווה לפה בכל מיני סיטואציות, והנה - הכל בסדר איתם. רק שבמקרה שלי הלכתי וצחצחתי שיניים זמן רב כל כך חזק שירד לי דם, ועד הבוקר עדיין כואב לי מאוד בכל הפה. קראתי על סרטן הלוע וכתוב שהואציכול להופיע בלשון, חיך, לחיים וגם בעצמות הלסת התחתונה ובסינוסים של הלסת העליונה. האם לדעתך בגלל הצחצוח האגרסיבי, יתכן ווירוס פאפילומה יגיע לאחד ממקומות אלה בגופי - עצם לסת תחתונה או סינוסים בלסת העליונה -ויגרום סרטן? הרי בשאר המקומות אפשר להסתכל ולראות אם יש יבלת (על החיך למשל), אך איך יודעים לגבי עצמות הלסת? אני ממש בהיסטריה.... יש לי ילדים קטנים ומפחדת לחלות בגלל שטות שעשיתי תודה מראש

שלום מיטל, אינני מכיר סיבוכים כמו אלו המתוארים בשאלתך כתוצאה מבליעת שערה. הרבה בריאות אפי

07/07/2021 | 14:35 | מאת: מיטל

תודה לך מאוד. האם היית עוזב את העניין? לא בלעתי את השערה, הוצאתי אותה מהפה. האם ניתן לגלות לבד יבלות בלוע? האם צחצוח שיניים עם משחה עוזר לסילוק נגיף פפילומה אם קיים באיזור?

שלום מיטל, אם לי היה קורה משהו דומה הייתי מתעלם ממנו. הרבה בריאות אפי

07/07/2021 | 18:39 | מאת: מיטל

גם אם היית בולע את השערה?

גם

מנהל פורום מחלות זיהומיות